Zapiekana kasza jaglana z warzywami

Zapiekana kasza jaglana z warzywami

Zapiekana kasza jaglana z warzywami

Przepis na : obiad

Kasza jaglana z batatami, jarmużem i zielonym groszkiem Składniki – 2 porcje: Kasza jaglana prażona Risana – 100g Jarmuż – 1 szklanka Batat – 150g Pieczarki – 6 sztuk Groszek zielony – 1 szklanka Ser Grana Padano – 1 łyżka startego Sól, pieprz, przyprawa curry Wykonanie: Kaszę jaglaną opłukać i ugotować w lekko osolonej wodzie z dodatkiem przyprawy curry (według przepisu na opakowaniu). Do ugotowanej kaszy dodać pokrojonego w kostkę batata, pokrojone w plastry pieczarki, jarmuż i zielony groszek. Całość wym... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Bon Appetit

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.