Duszone Brązowe Pieczarki

Duszone Brązowe Pieczarki

Duszone Brązowe Pieczarki

Brązowe Pieczarki o których już wspominałam są Rewelacyjne. Intensywny Smak Grzybów dodaje pazura nie jednej potrawie. SKŁADNIKI:  350 gram Pieczarek 1 Cebula 2 łyżki masła Sól i Pieprz 2 ząbki czosnku Sposób Przygotowania:  Pieczarki Myjemy ale nie obieramy z brązowej skórki.  Cebulkę kroimy w plastry Do garnka z grubym dnem dodaję masło Do rozpuszczonego Masła dodaję cebulę oraz czosnek  Po upływie ok 2 minut dodaję Pieczarki oraz przyprawy  Całość duszę ok 15 minut. Smacznego&nbs... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotowanie Patki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.