Jednorazowe opakowania dla gastronomii – z jakiego materiału powinny być wykonane? 

Jednorazowe opakowania dla gastronomii – z jakiego materiału powinny być wykonane? 

Jednorazowe opakowania dla gastronomii – z jakiego materiału powinny być wykonane? 

Nie jest tajemnicą, że na ogólne wrażenie o zamówieniu nie wpływa jedynie smak potrawy, ale także różne poboczne elementy, takie jak na przykład opakowanie, czy estetyka podania. Oferowanie dań na wynos to pewne ryzyko – nigdy nie możesz mieć stuprocentowej pewności, że dotrą one do klienta nienaruszone. Jakie zatem opakowania wybrać, aby okazały się one zarówno trwałe, jak i estetyczne? Co warto wziąć pod uwagę? Przede wszystkim — dbałość o środowisko Ekologiczne rozwiązania się teraz dostępne niemal wszędz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu FoodMagazine.pl - Przepisy kulinarne

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.