Przepis na urnebes

Przepis na urnebes

Przepis na urnebes

Urnebes     Bałkański klimat w naszej kuchni! Dzisiaj zabieram Was w podróż, w którą w czasach PRL można było wyruszyć najłatwiej — na Bałkany.     Robimy pikantny, kremowy i totalnie uzależniający URNEBES, czyli pastę idealną do mięs, warzyw, burgerów, kiełbas, pljeskavicy i keto kanapek.     Dodatek idealny na święta, grilla albo imprezę.     Po drodze polecę Wam też mój ukochany ajvar z Chorwacji i tzatziki, które pierwszy raz jadłem pod Stuttgartem (tak, serio... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Dieta Rozdzielna i Zdrowie

Autor

Agnieszka SnochAgnieszka Snoch

Jestem absolwentką technologii żywności. Moją pasją jest gotowanie i przyrządzanie zdrowych potraw, dlatego na co dzień praktykuję dietę rozdzielną, promuję ją - gorąco ją polecam, by poprawić lub odzyskać utracone zdrowie, zwiększyć swoją energię i lepiej się prezentować. Moja fascynacja dietą rozdzielną bierze się z faktu, że stosując ją by poprawić zdrowie można przy okazji schudnąć, albo chcąc schudnąć można poprawić zdrowie.

Inne przepisy z Dieta Rozdzielna i Zdrowie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.