Kotlety w panierce paprykowej z otrębów

Kotlety w panierce paprykowej z otrębów

Kotlety w panierce paprykowej z otrębów

    Kotlety w panierce paprykowej z otrębów to idealne i przy tym zdrowsze urozmaicenie klasycznych kotletów schabowych lub wszelkich kotletów panierowanych. Chrupiąca panierka z posmakiem paprykowej nuty doskonale łączy się z miękkim oraz soczystym kawałkiem mięsa. Moja rodzina uwielbia taką wersję kotletów, a Wy jej spróbujecie? Kotlety w panierce paprykowej z otrębów - składniki: 5 plastrów schabu (mogą być też filety drobiowe lub inne mięso) sól, pieprz Panierka: 1 jajko + 1 łyżka wody/mleka 3/... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Di gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję