17 maja – Podstawy fermentacji – Poznań

17 maja – Podstawy fermentacji – Poznań

17 maja – Podstawy fermentacji – Poznań

Codziennie korzystamy z zalet fermentacji produktów spożywczych, jednakże, aby poznać temat od podszewki, zapraszamy Was na warsztaty kulinarne pt.: "Podstawy fermentacji". Artykuł 17 maja – Podstawy fermentacji – Poznań pochodzi z serwisu CookMagazine . czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu COOKMAGAZINE

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję