17 maja – Podstawy fermentacji – Poznań
17 maja – Podstawy fermentacji – Poznań
Codziennie korzystamy z zalet fermentacji produktów spożywczych, jednakże, aby poznać temat od podszewki, zapraszamy Was na warsztaty kulinarne pt.: "Podstawy fermentacji". Artykuł 17 maja – Podstawy fermentacji – Poznań pochodzi z serwisu CookMagazine . czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu COOKMAGAZINE
Autor
COOKMAGAZINE
Artystyczny magazyn kulinarny dla prawdziwych foodies!
Inne przepisy z COOKMAGAZINE
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję