Keks z całych jaj

Keks z całych jaj

Keks z całych jaj

Pachnie cudownie.. owocowo, maślano, Świątecznie.. Bardzo prosty keks pieczony z całych jajek z dodatkiem masła. Czas przygotowywania:  do 1h Czas pieczenia:  około 1 h Ilość porcji:  2 x keksówka 10/26 cm lub 1 duża min. 15/ 35 cm Składniki: • 400 g mąki pszennej tortowej • 200 g cukru • 8 dużych jajek • 200 g masła (kostka) • 400 g bakalii* • 2 łyżeczki proszku do pieczenia czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu AniaGotuje.pl

Autor

AniaGotuje.plAniaGotuje.pl

Blog kulinarny - AniaGotuje.pl z przepisami kuchni Polskiej i zagranicznej. Sprawdzone przepisy i wiele porad kulinarnych.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

świąteczne przepisy

Inne przepisy z AniaGotuje.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.