Jak zrobić blaty bezowe do tortu

Jak zrobić blaty bezowe do tortu

Jak zrobić blaty bezowe do tortu

Przedstawiam idealny i wielokrotnie sprawdzony przepis na dwa spody bezowe pod tort. Blaty mają około 22 cm średnicy. Jeśli chcesz wykonać mniejsze a wyższe blaty, wystarczy, że zmniejszysz ich średnicę np. do 19-20 cm. - bez glutenu - proste i sprawdzone - uniwersalne - chrupiące z zewnątrz a piankowe w środku Czas przygotowywania:  do 1 h Czas suszenia:  5 minut 150 stopni, 90 minut - 100 stopni Ilość porcji:  2 blaty o średnicy 22 cm czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu AniaGotuje.pl

Autor

AniaGotuje.plAniaGotuje.pl

Blog kulinarny - AniaGotuje.pl z przepisami kuchni Polskiej i zagranicznej. Sprawdzone przepisy i wiele porad kulinarnych.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

tort, torty, tort bezowy

Inne przepisy z AniaGotuje.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.