Pierogi nadziewane białą kiełbasą i wędzoną mozzarellą - ravioli con salsicia e provola affumicata

Pierogi nadziewane białą kiełbasą i wędzoną mozzarellą - ravioli con salsicia e provola affumicata

Pierogi nadziewane białą kiełbasą i wędzoną mozzarellą - ravioli con salsicia e provola affumicata

Przepis na : obiad

Na obiad niedzielny jako pierwsze danie dzisiaj były pyszne pierogi :) W przepisie podaję sposób na ciasto do pierogów,  które się zawsze udaje. Jako nadzienie smaczna biała kiełbasa i biały miękki ser. Jako okrasa do pierogów stosuje mój sprawdzony i super szybki sposób nie wymagający gotowania, za to uwielbiany przez całą rodzinę .  SKŁADNIKINa ciasto500 g mąki1 jajko220 ml gorącej wody1 łyżka oliwy z oliweksólNa nadzienie200 g białej surowej kiełbasykawałek cebuli200 g wędzonej mozzarelli lub... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu zielonacukinka

Autor

Maria AliceMaria Alice

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pierogi przepis, kiełbasa, pierogi, biała kiełbasa, ravioli, ciasto, tarta, ser biały, obiad, pierogi przepis ciasto, ciasto na pierogi, mięso, włoska, pierogi z mięsem, mięso na obiad, pyszne ciasto, sposoby na jajko, szybkie ciasto, szybki obiad, obiad na szybko, dania na gorąco, jajka nadziewane

Inne przepisy z zielonacukinka

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.