jesienny barszcz...

jesienny barszcz...

jesienny barszcz...

Składniki: woda 3 litry, żołądki indycze 10 sztuk, warzywa mrożone 1 opakowanie, ziemniaki 5 sztuk, ziele angielskie 4 sztuki, liście laurowe 2 sztuki, kapusta biała 20 dag, kucharek 1,5 łyżki, buraki 6 średnie, fasola biała z puszki 1 puszka, majeranek 1 łyżka, pieprz czarny mielony - do smaku, śmietana gęsta - ile potrzeba w małej ilości wody zagotować żołądki i wylać wodę, opłukać żołądki, teraz żołądki zalać wodą, wsypać ziele angielskie i liście laurowe, gotować do miękkości żołądków wsypać pokrojone ziemniaki, ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W Mojej Kuchni Lubię

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.