Krótka seria - Wrocław - Łubu Dubu

Krótka seria - Wrocław - Łubu Dubu

Krótka seria - Wrocław - Łubu Dubu

Eh, niby maj ale za oknem i na termometrze chyba jakaś niespodziewajka jesienna. A jeszcze nie tak dawno spędzaliśmy mile długi weekend majowy skąpani słońcem. Mnie się oberwało tym ciepłem podczas majówki w jednym z ładniejszych polskich miast - Wrocławiu. Przez kilka dni zobaczyłem to i owo. Przyznam, że generalnie zwiedzanie nie jest tak ciekawe jak zwiedzanie knajp, restauracji i innych tego typu miejsc. No bo czego oczekiwać od starych budowli, czym mogą mnie zaskoczyć, przestraszyć jak tylko zawaleni... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Right Behind The Kitchen

Autor

Right Behind The KitchenRight Behind The Kitchen

Dawid Furmanek - je, gotuje, pisze, analizuje, recenzuje. Pomysłodawca i właściciel mEATing - warsztaty kulinarne, łowca smaków podróżniczych. Z wykształcenia pedagog i absolwent studiów podyplomowych z psychologii komunikacji społecznej, trener, coach. Członek komisji Programu Miejsca Inspiracji w Lublinie, który za zadanie ma wyłonienie inspirujących miejsc w Lublinie (hoteli, restauracji, kawiarni). Prowadzi warsztaty i pokazy kulinarne, których odbiorcami są firmy, osoby indywidualne, a także dzieci.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pierogi przepis, pierogi, placki, schabowe, obiad, napój, mięso, ciekawe przepisy, śledź, placki ziemniaczane, pasztet, żeberka, chleb, kurczak, ser biały, biała kiełbasa, por , fast food, grill, przekąska, pierś, kapustą, wieprzowina, sosy, kiełbasa, kotlet, wołowina, placuszki, łosoś, piersi

Inne przepisy z Right Behind The Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.