Towarzyskość to Zdrowie... czyli Restaurant Week zawitał drugi raz do Lublina

Towarzyskość to Zdrowie... czyli Restaurant Week zawitał drugi raz do Lublina

Towarzyskość to Zdrowie... czyli Restaurant Week zawitał drugi raz do Lublina

Druga edycja Restaurant Week w Lublinie? Być może były osoby, które nie dawały temu miastu wielkich szans w rywalizacji z innymi miastami. Jednak wydaje mi się, że trzy czynniki głównie wpłynęły na powrót tego festiwalu do Koziego Grodu. Towarzyskość to Zdrowie... czyli Restaurant Week zawitał drugi raz do Lublina / 21-30.10.2016 Bardzo duża frekwencja podczas kwietniowego wydarzenia to raz. Dwa - korzyści z promocji/reklamy dla restauracji czy hoteli biorących udział w RW oraz zyski organizatorów i restauratorów . Ws... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Right Behind The Kitchen

Autor

Right Behind The KitchenRight Behind The Kitchen

Dawid Furmanek - je, gotuje, pisze, analizuje, recenzuje. Pomysłodawca i właściciel mEATing - warsztaty kulinarne, łowca smaków podróżniczych. Z wykształcenia pedagog i absolwent studiów podyplomowych z psychologii komunikacji społecznej, trener, coach. Członek komisji Programu Miejsca Inspiracji w Lublinie, który za zadanie ma wyłonienie inspirujących miejsc w Lublinie (hoteli, restauracji, kawiarni). Prowadzi warsztaty i pokazy kulinarne, których odbiorcami są firmy, osoby indywidualne, a także dzieci.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

deser, przystawki, desery, chleb, dania mięsne, drugie danie

Inne przepisy z Right Behind The Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.