Dżem truskawkowy, Trattoria Al Forno

Dżem truskawkowy, Trattoria Al Forno

Dżem truskawkowy, Trattoria Al Forno

Jeśli użyjemy cukru żelującego, zachowamy witaminy i smak, a przygotowanie dżemu zajmie naprawdę mało czasu. O Trattori kiedyś pisałam tutaj. Na zdjęciach: olbrzymie calzone, a właściwie jego połowa (pieróg z ciasta drożdżowego w wersji wegetariańskiej: nadziewany warzywami i mozzarellą), penne w sosie pomidorowym i smażone banany. Bardzo smacznie i duże porcje. Strawberry jam If you use gelling sugar, all the vitamins and taste will have been preserved and the preparation time will be reduced to a minimum. ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Qlinarnie i Qlinarnie

Autor

PatchuliaMPatchuliaM

Witam,
prowadzę dwujęzycznego wegetariańskiego bloga kulinarnego: oczywiście znajdziesz tu przepisy, ale też recenzje restauracji i ostatnio kupionych produktów spożywczych. Na blogu pojawiają się też wpisy dot. szeroko pojętej kultury, m.in. filmu oraz wydarzeń kulturowych z mojego miasta - Rzeszowa. Zapraszam do lektury:).

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

zupa pomidorowa, sos pomidorowy, sosy, drożdżowe, pierogi przepis, banan, pierogi, ciasto drożdżowe, penne, ciasto, ciasta drozdzowe, warzywa, wegańskie, ciasto na pierogi, pierogi przepis ciasto, ciasto z bananem, ciasto z bananami

Inne przepisy z Qlinarnie i Qlinarnie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.