Jaglanka z liofilizowaną maliną

Jaglanka z liofilizowaną maliną

Jaglanka z liofilizowaną maliną

Przepis na : śniadanie

Sposób na udane rozpoczęcie dnia? Pyszna jaglanka z liofilizowaną maliną, kakao i owocami. Owoce liofilizowane, zarówno te w całości, jak i w formie sproszkowanej zachowują dokładnie te same witaminy i składniki mineralne, co świeże. Warto po nie sięgać i wykorzystywać w kuchni, szczególnie wtedy, gdy sezon na ich świeże odpowiedniki minął. Dziś wykorzystałam liofilizowaną, sproszkowaną malinę, która nie tylko wzbogaciła smak naszej ulubionej jaglanki, ale także nadała jej fajny kolor i walory odżywcze. Tak... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Natka Pietruszki

Warto przeczytać

Jak przygotowywać potrawy, by nie tracić cennej witaminy C?

Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.