Tatar z łososia na rukoli

Tatar z łososia na rukoli

Tatar z łososia na rukoli

Dziś chciałbym zaprezentować Wam mojego tatara z łososia na rukoli. Ważne, aby mięso było bardzo świeże. Więc polecam zakupy ze sprawdzonego źródła. Nie wybierajcie części ogonowej łososia, raczej polecam mięso z bocznej części rybki. Jak również wybierajcie bardzo chude mięso. Do szatkowania tatara będziecie potrzebowali bardzo ostrego noża. Polecam jako świetna przystawka dla wielbicieli tatara. Jak również dla tych, co są otwarci na nowe smaki kulinarne.Czas przygotowania: 25 min.Porcja dla 2 osóbKoszt przygotowan... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu kulinarnyJa

Autor

kulinarnyJakulinarnyJa

Witaj w moim kulinarnym świecie. Gotowanie jest moją
pasją. Kulinarne inspiracje czerpię z własnego
eksperymentowania, podróży, podpatrywania najlepszych
oraz łączenia różnych smaków w nowe formy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

łosoś, mięso, rukola, ciasto, pieczywo, przystawki, sok, przepisy fit, fit, filet z łososia, bezglutenowe, przystawka z łososiem, przystawka z łososia , ciasto fit, jak zrobić wodę z cytryna

Inne przepisy z kulinarnyJa

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.