Zupa pomidorowa

Zupa pomidorowa

Zupa pomidorowa

Składniki na 4 porcje:   -200 g włoszczyzny: marchewka, pietruszka, seler, por -1 mała cebula - puszka pomidorów bez skórki lub 80 g koncentratu pomidorowego -sól, pieprz  -natka pietruszki -1 łyżka oleju Cebulę kroimy w drobną kostkę, pora w paseczki, resztę  warzyw ścieramy na tarce o grubych oczkach. W rondlu rozgrzewamy olej, podsmażamy lekko cebulę, dodajemy resztę warzyw i jeszcze chwilę smażymy, często mieszając. Pomidory miksujemy blenderem, wlewamy do podsmażonych warzyw lub przecier ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne przemyslenia

Warto przeczytać

Najlepszy spalacz tłuszczu

Jeśli starasz się pozbyć zbędnych kilogramów, powinieneś o tym wiedzieć!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.