Jajka z wiosennym farszem

Jajka z wiosennym farszem

Jajka z wiosennym farszem

Przepis na : śniadanie

Bardzo proste i zarazem efektowne jajka faszerowane, które można podać na majonezie, sosie chrzanowym czy po prostu solo, polecam :)      Składniki:  -jajka ugotowane na twardo  -szczypiorek -kiełki rzodkiewki -rzeżucha -majonez -sól -pieprz Jajka przepołowić, wyjąć żółtka, rozetrzeć widelcem. Dodać łyżkę /dwie majonezu, posiekany drobno szczypiorek i  rzeżuchę, doprawić solą i pieprzem. Farsz dobrze wymieszać na gładki krem. Wypełnić nim połówki białek. Ułożyć  na półmisku wyło... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne przemyslenia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.