Pasta z awokado, rzodkiewki i jajka

Pasta z awokado, rzodkiewki i jajka

Pasta z awokado, rzodkiewki i jajka

Przepis na : śniadanie

Składniki: -jajko ugotowane na twardo 60 g -awokado 77 g -rzodkiewka 40 g -sok z cytryny 2 g -cukier (szczypta)1 g -szczypiorek 10 g -majonez lekki 8 g Jajko, obrane awokado i rzodkiewkę zetrzeć na tarce o małych oczkach, dodać cytrynę, cukier, rozgniatać łyżką na gładką masę, dodać majonez, wsypać posiekany szczypiorek, wymieszać. Podawać np. z grzanką z pełnoziarnistej bułki, rukolą i świeżym ogórkiem. (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElemen... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne przemyslenia

Warto przeczytać

Najlepszy spalacz tłuszczu

Jeśli starasz się pozbyć zbędnych kilogramów, powinieneś o tym wiedzieć!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.