Pyszna pasta z tuńczyka

Pyszna pasta z tuńczyka

Pyszna pasta z tuńczyka

Przepis na : śniadanie

„Jesień, jesień, jesień ach to ty (…)” 🍂 Za oknem coraz chłodniej, zatem organizm zaczyna domagać się pożywniejszego jadła. Sięgnęłam więc do kuchennej „spiżarki” po tuńczyka, dodałam kilka składników i przygotowałam pastę do pieczywa – najlepiej domowego 😋 Jeśli i Ciebie najdzie ochota, potrzebujesz: Rybę odcedzamy i w dużej misce rozwarstwiamy widelcem. Ogórki (obieram ze skórki) i cebulę drobno szatkujemy. Jajka starłam na tarce – duże oczka. Po dodaniu pozostałych składników mieszamy i właściwi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Fit Wyspa

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.