Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami

Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami

Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami

Przepis na : kolacja

Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami to pyszna przekąska do barszczu czerwonego. Czy u was pojawiają się na świątecznym stole? Są bardzo proste do przygotowania i jeśli mamy gotowe ciasto francuskie, przygotujemy je w kilka chwil. Do tych pasztecików używam farszu tego samego, którego używam do pierogów z kapustą i grzybami , więc przed świętami od razu szykuję podwójną porcję (dodam też, że dobrze się mrozi, więc można wcześniej). Jeśli jednak wolicie drożdżowe ciasto podrzucam wam przepis ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Dorota Smakuje

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.