Domowa pieczeń rzymska

Domowa pieczeń rzymska

Domowa pieczeń rzymska

Domowa pieczeń rzymska Prawdziwy rarytas dla wszystkich mięsożerców. Taką pieczeń można jeść zarówno na ciepło jak i na zimno, jako na przykład dodatek do kanapek. Pokrojona na gorąco w grube plastry i podana z ciemnym sosem będzie idealna jako danie obiadowe, natomiast po wystygnięciu, doskonale sprawdzi się jako obkład do chleba w postaci cieniutkich plasterków. Podczas pieczenia z mięsa wytapia się tłuszcz (ponieważ w składzie jest boczek), który po zastygnięciu staje się smalcem w czystej postaci i można... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Blog z Apetytem

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Sałatki na Święta Bożego Narodzenia - najlepsze przepisy!

Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.

Czytaj dalej...

Autor

Blogzapetytem

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

tarta, mięso, mielone, bułki, boczek, kanapki, mięso mielone, mięsa pieczone, dania mięsne, sosy, cukinia, ciasto francuskie, dania obiadowe, ciasto francuskie, chleb, ciasto, karkówka, pieczeń z mięsa mielonego, wieprzowina, wielkanoc, boże narodzenie, pieczony boczek, karkówka w cebuli, pieczona karkówka, karkówka pieczona, ciasto na zimno, sos mięsny, ciasta z masa, ciasto na boże narodzenie

Inne przepisy z Blog z Apetytem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.