Kiedy nie pić kombuchy?

Kiedy nie pić kombuchy?

Kiedy nie pić kombuchy?

Kiedy nie pić kombuchy? Kiedy nie pić kombuchy? W ostatnich latach kombucha zdobyła ogromną popularność jako zdrowy napój fermentowany. Jest to napój otrzymywany poprzez fermentację herbaty z dodatkiem cukru i kultury bakterii i drożdży. Kombucha jest bogata w probiotyki, witaminy i enzymy, które mogą przynieść wiele korzyści dla zdrowia. Jednak istnieją pewne sytuacje, w których picie kombuchy może być niewskazane. W tym artykule omówimy, kiedy warto powstrzymać się od spożywania tego napoju. Kiedy unikać pi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Żyję by jeść

Autor

zyjezebyjesczyjezebyjesc

Mój blog jest eklektyczny – trochę wegetariański, czasem wegański, często rybny albo mięsny. Po prostu życiowy.

Odstawiając cukier, pszenicę i mleko nagle odkryłam paletę smaków, których nie znałam do tej pory. To coś … niesamowitego. W tej chwili, już wiem co i jak jeść, bym czuła się dobrze i by mi smakowało. Wypracowałam też moją maksymę „Pamiętaj zdrowo nie znaczy katorżniczo, bo życie jest, między innymi po to, żeby jeść”.

Inne przepisy z Żyję by jeść

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.