Co można zrobić z kiełkami rzodkiewki? Co można zrobić z kiełkami rzodkiewki? Witamy w naszym artykule, w którym przedstawimy różne pomysły na wykorzystanie kiełków rzodkiewki w kuchni. Kiełki rzodkiewki są nie tylko smaczne, ale także bogate w składniki odżywcze, takie jak witaminy, minerały i błonnik. Są również niskokaloryczne i idealne dla osób dbających o zdrową dietę. Przygotowaliśmy dla Państwa kilka przepisów, które pozwolą w pełni wykorzystać potencjał kiełków rzodkiewki. 1. Sałatka z kiełkami rzodkiewki Pr... czytaj dalej...
Mój blog jest eklektyczny – trochę wegetariański, czasem wegański, często rybny albo mięsny. Po prostu życiowy.
Odstawiając cukier, pszenicę i mleko nagle odkryłam paletę smaków, których nie znałam do tej pory. To coś … niesamowitego. W tej chwili, już wiem co i jak jeść, bym czuła się dobrze i by mi smakowało. Wypracowałam też moją maksymę „Pamiętaj zdrowo nie znaczy katorżniczo, bo życie jest, między innymi po to, żeby jeść”.