Co dodać do fasolki żeby nie było gazów?

Co dodać do fasolki żeby nie było gazów?

Co dodać do fasolki żeby nie było gazów?

Co dodać do fasolki żeby nie było gazów? Co dodać do fasolki żeby nie było gazów? Wielu z nas uwielbia smak i konsystencję fasolki, ale często zmagamy się z nieprzyjemnym efektem ubocznym – gazami. Jednak istnieje kilka prostych sposobów, aby zminimalizować ten problem i cieszyć się naszym ulubionym daniem bez żadnych nieprzyjemności. W tym artykule przedstawimy kilka skutecznych metod, które pomogą Ci uniknąć gazów po spożyciu fasolki. 1. Namocz fasolkę przez noc Przed gotowaniem fasolki, warto ją namoc... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Żyję by jeść

Autor

zyjezebyjesczyjezebyjesc

Mój blog jest eklektyczny – trochę wegetariański, czasem wegański, często rybny albo mięsny. Po prostu życiowy.

Odstawiając cukier, pszenicę i mleko nagle odkryłam paletę smaków, których nie znałam do tej pory. To coś … niesamowitego. W tej chwili, już wiem co i jak jeść, bym czuła się dobrze i by mi smakowało. Wypracowałam też moją maksymę „Pamiętaj zdrowo nie znaczy katorżniczo, bo życie jest, między innymi po to, żeby jeść”.

Inne przepisy z Żyję by jeść

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.