Relacja z warsztatów Seko na fali smaku
Relacja z warsztatów Seko na fali smaku
Zapraszam na relacje z bardzo fajnych warsztatów ze śledziem marki Seko , które odbyły sie pod okiem Samar Khanafer - finalista programu Master Chef! 25 Listopada 2016 miałam okazję uczestniczyć w warsztatach poświęconym produktom firmy Seko , a więc śledziom pod każdą postacią. Solone, w oleju, na słono i na słodko. Śledzie uwielbiam więc uczestnictwo w warsztatach na dodatek po raz pierwszy było prawdziwą radością. Spotkanie 20 blogerek kulinarnych odbyło się w Akademii Kulinarnej Whirlpool w Warszawie n... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Życie zaczyna się w kuchni
Autor
Angelika Kasiak
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
śledź, buraki, przekąska, ziemniaki, koreczki, placki, przekąski, do pracy, carpaccio, pasty, marynaty, śliwka, bruschetta, orzechy, sosy, gruszka, pasta, jabłka, placki ziemniaczane, sałatki, sałatka, żurawina, śledzie w sosach, śledź w śmietanie, sledzie w oleju, sałatki ze śledziem, sałatka ze śledziem, śledź w occie, sledź z rodzynkami, placki z jabłkami
Inne przepisy z Życie zaczyna się w kuchni
Dodaj komentarz