Składniki: - 1 mały (do 200 g) kubeczek jogurtu naturalnego - 3 kubeczki mąki - 1 kubeczek cukru - 3 łyżki cukru - 1 torebka cukru waniliowego - 1,5 łyżeczki proszku do pieczenia - 3 jajka - 1 kubeczek oleju roślinnego - rabarbar, czym więcej tym lepiej;) - cukier puder Wykonanie: Piekarnik nagrzewamy do 180 stopni C. Mąkę przesiewamy razem z proszkiem do pieczenia, w jednej misce mieszamy suche składniki a w drugiej mokre. Mieszamy składniki z obu misek na jednolitą masę. Wykładamy do okrągłej tortownicy o śred... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...