Przepis na : deser
Sezon na maliny i jeżyny trwa więc czaruje w kuchni pyszne owocowe desery. Dzisiaj prezentuję jogurtowca jeżynowego a za kilka dni w podobnej odsłonie zaprezentuję malinowego. Poza tym odkryłam rewelacyjną rzecz - żelatynę w listkach 😮😮😮 już teraz rozpuszczanie żelatyny nie stanowi dla mnie problemu, ona się po prostu sama rozpuszcza. Nie trzeba stać, żmudnie mieszać, po prostu nie trzeba! Składniki na małą formę 15-20 cm: proso ekspandowane na spód 1 kubek 330 ml jogurtu greckiego Primo Zott żelatyna w płatkac... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...