Patison z farszem ryżowym
Patison z farszem ryżowym
Przepis na : obiad
Aktualnie trwa sezon na cukinie, dynie i patisony. Trzeba więc korzystać z dobroci jakie daje nam końcówka lata. Tym razem proponujemy faszerowanego patisona. Przepis na faszerowane patisony SKŁADNIKI: - 4 patisony średniej wielkości - 1 woreczek Trendy Lunch (ryż, vermicelli, groszek, marchew, bazylia) - 100g boczku wędzonego - 1 duża papryka malinowa - 2 duże cebule - 200 g pieczarek - kilka plasterków żółtego sera - sól, pieprz, kminek, ostra papryka, czosnek KROK 1: Patisony myjemy, wycinamy górną ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Związek na patelni
Autor
zwiazeknapatelni
Blog powstał ze wspólnej pasji do dobrego jedzenia. Z chęcią będziemy dzielić się z Wami naszymi, mniej lub bardziej, kreatywnymi pomysłami.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ryż, śniadania, kolacja, obiad, przystawki, pieczarki, boczek, deser, cukinia, dynia, cukinia faszerowana, papryka faszerowana
Inne przepisy z Związek na patelni
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję