PIECZONY PASZTET DROBIOWY Z JAJKIEM (BEZ WĄTRÓBKI)

PIECZONY PASZTET DROBIOWY Z JAJKIEM (BEZ WĄTRÓBKI)

PIECZONY PASZTET DROBIOWY Z JAJKIEM (BEZ WĄTRÓBKI)

Moja córka uwielbia rosół, mogłaby go jeść codziennie. No ale co zrobić z pozostałym mięsem? No więc po ostatnim rosołku powstał pasztet bez wątróbki, za to z jajkiem w środku. Pyszny, podczas jego pieczenia w całym domu unosił się cudowny zapach. Pasztet prezentuje się bardzo ładnie, doskonały na kanapki, idealny również na stół Wielkanocny.  Do przygotowania pasztetu wykorzystałam zestaw przypraw i foremki aluminiowe od  Tradismak .  Składniki: * 1 kg mięsa drobiowego z rosołu * 3 jajka ugotowan... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zrób to smacznie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.