MINI PIEROŻKI Z MIĘSEM Z ROSOŁU
MINI PIEROŻKI Z MIĘSEM Z ROSOŁU
Takie mini pierożki z mięsem z rosołu to doskonały sposób, aby wykorzystać jego nadmiar po niedzielnym rosole. Uwielbiam je takie prosto z wody okraszone przesmażoną cebulką bądź kiełbaską. Jednak można je też odsmażyć. Do ich przygotowania użyłam "pierożnicy", czyli foremki do małych pierogów bądź uszek. Dzięki temu gadżetowi ulepienie 85 mini pierożków zajęło mi niespełna 30 minut. Pyszny i tani obiad z wykorzystaniem tego co pozostaje z poprzedniego dnia :) Mini pierożki z mięsem z rosołu - składniki na ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Zrób to smacznie
Autor
Zrób to Smacznie
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pierogi, ciasto, rosół, placki, ciasto na pierogi, obiad
Inne przepisy z Zrób to smacznie
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję