Kapsalon

Kapsalon

Kapsalon

Kapsalon to nic innego, jak Holenderski fastfood, który pierwszy raz został zaserwowany w Rotterdamie w 2003 roku. To tradycyjnie serwowane w aluminiowych jednorazowych foremkach danie z pewnością przypadnie do gustu każdemu wielbicielowi frytek i sosu czosnkowego. Składniki (2 porcje) -1 podwójny filet kurczaka -1 czerwona cebula -2 pomidory -1/2 świeżego ogórka* -1 czerwona cebula -150 g tartego żółtego sera -4 ziemniaki -sałata lodowa -2 łyżki majonezu -150 g jogurtu greckiego -3 ząbki czosnku -przyprawa gyros... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zielona Kuchnia

Autor

ZuzaZuza

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

frytki, ogórki, sos czosnkowy, sosy, sałata, gyros, ziemniaki, kurczak, tarta, filet z kurczaka, mięso, sałata lodowa, zapiekanki, zapiekanka, zapiekanka z mięsem , fast food, ogórki konserwowe, kurczak z czosnkiem, zapiekanka z kurczakiem, zapiekanka z kurczaka, zapiekanka z ziemniakami

Inne przepisy z Zielona Kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.