Gołabki bez zawijania

Gołabki bez zawijania

Gołabki bez zawijania

Gołąbki bez zawijania to gołąbki dużo szybsze w przygotowaniu i na dodatek bardzo zbliżone smakiem do tych tradycyjnych. Można jest także potraktować jako wariację na temat kotletów mielonych i podawać je z innym sosem lub bez. A w międzyczasie zapraszam do ankiety :) Składniki: -500 g mielonej wieprzowiny (najlepiej z łopatki) -100 g ryżu -mała główka kapusty -sos sojowy -pieprz -2 cebule -2 ząbki czosnku -bułka tarta -1 jajko -szczypta tymianku -sól -1/2 pęczka bazylii -olej rzepakowy -szczypta papryki miel... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zielona Kuchnia

Autor

ZuzaZuza

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

gołąbki, tarta, mielone, sosy, ryż, bułki, kapustą, papryka, kotlet, kotlety, mięso, wieprzowina, kotlety mielone, pulpety, krokiety, tarta na słodko, kotlet z kapusty, ryż smażony, mięso mielone, krokiety z mięsem

Inne przepisy z Zielona Kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję