Składniki (na 8 porcji) - 3 jajka (ok. 150 g), - pół szklanki cukru (ok. 100 g), - 1 kg twarogu, - opakowanie budyniu waniliowego bez cukru (ok. 40 g), - 3 łyżeczki przyprawy piernikowej. - łyżeczka cukru pudru (ok. 5 g). Sposób przygotowania 1. Miksujemy jaja z cukrem. 2. Łączymy jaja z twarogiem, budyniem i przyprawą piernikową 3. Masę wlewamy do formy wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy w 180 stopniach C przez ok. 1 h 15 min. 4. Upieczony sernik studzimy w otwartym piekarniku (żeby nie opadł). 5. ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...