Pasta tahini

Pasta tahini

Pasta tahini

Składniki (ok. 20 łyżeczek) - 250 g sezamu Sposób przygotowania 1. Prażymy sezam na patelni. 2. Miksujemy sezam do uzyskania płynnej konsystencji. Pasta jest bogata w: - wapń, który odpowiada za prawidłową budowę kości i zębów. Wartość odżywcza jednej łyżeczki: Porcja waży: ok. 12 g  Energia: 75,8 kcal   Białko: 2,8 g    Tłuszcz: 7,2 g  Węglowodany: 1,2 g Błonnik pokarmowy : 1,0 g Smaczneg o i  zdr o we go Trójko lorowa  Tęcza czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zdrowe odżywianie w pięciu smakach

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję