Francuskie romby z pastą paprykową i serem

Francuskie romby z pastą paprykową i serem

Francuskie romby z pastą paprykową i serem

Smacznie, szybko i wesoło .. na stole i w kuchni:) Polecam takie francuskie wariacje, gdyż środek takich rombów możecie zawsze dowolnie modyfikować. Czy to nie jest fajne?:) Dziś wersja z farszem z pasty paprykowej z dodatkiem sera. Łatwo i smacznie;D Przekąska pasuje także do wieczornego wina czy piwa w towarzystwie kogoś bliskiego:) Składniki: opakowanie ciasta francuskiego kilka łyżek pasty paprykowej ajwar (opcjonalnie passata lub ketchup) 8-10 plastrów żółtego sera 1 jajko świeżo zmielony pieprz Przygotowani... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zasmakuj Kuchni

Autor

Ania K.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pasta, pasty, francuskie, ciasto, ciasto z ciasta francuskiego, ciasto francuskie, przekąska, przekąski, bez pieczenia, łatwe ciasto, fajne ciasta, szybkie przekąski, jajka z farszem, ciasto bez pieczenia, ciasto francuskie, ciasta bez pieczenia, szybkie ciasto, szybkie ciasto bez pieczenia

Inne przepisy z Zasmakuj Kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.