Proste, szybkie danie obiadowe. Składniki: /2 porcje - 200 g makaronu kolanka - 1 średnia marchew - kilka różyczek kalafiora - garść świeżego szpinaku - 2 łyżki startego parmezanu - 2-3 łyżki oliwy z oliwek - sól i pieprz do smaku - opcjonalnie: świeże zioła (np. bazylia lub natka pietruszki) do dekoracji Przygotowanie: 1. - W dużym garnku zagotuj wodę, dodaj sól, a następnie wrzuć makaron kolanka. Gotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu, aż będzie al dente. Odcedź, zachowując odrobinę wody... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...