Cannelloni w dwóch smakach
Cannelloni w dwóch smakach
Dzisiaj miałem małe rozdwojenie jaźni - nie mogłem się zdecydować, na jaki farsz do cannelloni mam ochotę. Znalazłem rozwiązanie iście salomonowe - zrobiłem oba farsze i powstało dzisiejsze danie - cannelloni w dwóch smakach z mięsnym farszem pomidorowym i farszem szpinakowym. Trochę trzeba się nad nim napracować, ale danie warte jest polecenia.
Do przygotowania dania użyłem:
200 gram mielonego mięsa wołowego,
250 gram mozzarelli,
2 puszek pomidorów,
2 cebul dymek,
6 ząbków czosnku,
100 gram świe... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Wyprawy kulinarne
Warto przeczytać

Dieta south beach – dieta podczas, której możesz jeść deser!
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...
Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Autor
wyprawy kulinarne
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
cannelloni, mielone, pomidor, zupa pomidorowa, cebula, makaron, makarony, szpinak, czosnek, sosy, susz, mięso, sos pomidorowy, lekka, włoska, mięso mielone, wołowina, makaron ze szpinakiem, dania mięsne, masło czosnek, suszone pomidory, dania z makaronem, sos mięsny, dania makaronowe, sos do makaronu, makaron z patelni, pomidorowa ze świeżych pomidorów, sos do mielonego , makaron smażony, lekkie dania
Inne przepisy z Wyprawy kulinarne
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję