Domowy ser topiony

Domowy ser topiony

Ten ze sklepu zawiera sporo dodatków E. Nie jest też tani – 100 g kosztuje ok. 2 zł. Podobny produkt regionalną specjalnością Wielkopolski, zarejestrowaną w UE. Nazywaną jest, co prawda, serem smażonym, ale wygląda i smakuje tak samo. I tak samo się go robi. Wypróbuj się moją recepturę. Składniki: 300 g chudego lub półtłustego sera twarogowego 2 łyżki masło jajko 1/2 łyżeczki soli 1/2 sody Sposób przygotowania: Ser (powinien być świeży) pokrusz , wymieszaj z solą i sodą, pozostaw w cieple na 1-2 dni,...

Czytaj dalej na blogu Wymiar Zdrowia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję