Słownik kuliarny: Pot pie
Słownik kuliarny: Pot pie
Pot pie (źródło: flickr.com: jeffreyww) Pot pie to amerykańska zapiekanka przyrządzona w jednym garnku. Bazą zapiekanki jest mięso: wołowina, jagnięcina, mięso z indyka lub kurczaka oraz warzywa (ziemniaki, marchewkę, groszek i fasolę). Mięso i warzywa zapieka się w cieście. czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu WojnaNaSmaki.pl
Autor
wojnanasmaki.pl
Pasjonaci kuchni z całego świata.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mięso, zapiekanka, zapiekanki, warzywa, ziemniak, fasola, marchewka, groszek, wołowina, indyk, ziemniaki, ciasto, kurczak, warzywa z kurczakiem, zapiekanka z mięsem , danie jednogarnkowe, kurczak z warzywami, ziemniaki zapiekane, zapiekanka z kurczaka, zapiekanka z kurczakiem, zapiekany kurczak, zapiekanka z ziemniakami, dania z kurczakiem
Inne przepisy z WojnaNaSmaki.pl
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję