Perłowo razowa tarta z grzybami i dynią
Perłowo razowa tarta z grzybami i dynią
Wegetariańska tarta z grzybami, kaszą i dynią. Pyszna zarówno na ciepło jak i na zimno. tarta migdałowa: 250 g mąki pszennej razowej 1/2 łyżeczki soli 1/2 łyżeczki przyprawy włoskiej 120 g masła zimnego 2 żółtka 1 łyżka zimnej wody nadzienie: 300 g jogurtu greckiego 2 białka 2 jajka 160 g kuskus perłowy dynia trufla 4 pomidorki koktajlowe 20 dkg podgrzybków świeżych sól, pieprz, czosnek granulowany, zioła włoskie 1 kawałek dyni świeżej natka pietruszki, bazylia świeża Tarta ciasto: Do miski wsypuję... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu wesoła kuchnia
Autor
wesoła kuchnia
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
tarta, ciasto, dynia, grzyby, fasola
Inne przepisy z wesoła kuchnia
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję