Pasta sambal Nasi Goreng

Pasta sambal Nasi Goreng

Pasta sambal Nasi Goreng

Pasta sambal nasi goreng to pikantna przyprawa używana do przygotowania nasi goreng, czyli indonezyjskiego smażonego ryżu, lub bahmi goreng, czyli smażonego makaronu.     Pasta ta ma intensywny, wyrazisty smak – jest lekko pikantna, słodkawo-słona i głęboko umami. Składa się głównie z sambalu, czyli ostrej […] Artykuł Pasta sambal Nasi Goreng pochodzi z serwisu Wędrówki po kuchni . czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Wędrówki po kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję