Złote krążki cebulowe w cieście

Złote krążki cebulowe w cieście

Złote krążki cebulowe w cieście

Złociste pierścienie cebulowe w chrupiącej panierce to pyszna i niedroga przekąska, która z pewnością Wam posmakuje. Składniki 1 duża cebula 1 jajko 1 szklanka mąki sól Przygotowanie Dużą cebulę obrać i pokroić w krążki nie za cienkie. Utrzeć jajko. Przyprawić do smaku: może być warzywkiem z odrobiną soli. Na osobny talerz nasypać mąki. Maczać krążki cebuli w jajku, mące, znowu w jajku i znowu w mące. Smażymy na rozgrzanym oleju tak jak frytki na delikatnie złoty kolor. Uważać żeby nie przypalić, delikatnie ob... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Wasze Przepisy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję