Szybka napoleonka

Szybka napoleonka

Szybka napoleonka

Ekspresowa do zrobienia napoleonka z gotowego ciasta francuskiego. Idealny deser do popołudniowej kawy. Składniki 2 ciasta francuskie krem do karpatki kostka masła cukier puder do posypania Przygotowanie Ciasta francuskie piekę na złoto (200 stopni góra dół, około 18 min). Krem do karpatki gotuje z mlekiem, po ostygnięciu ucieram z masłem, wykładam na spód, przykrywam drugim upieczonym ciastem i wkładam na noc do lodówki. Rano posypuję cukrem pudrem. Autor przepisu: Anna Artykuł Szybka napoleonka pochodzi z serwi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Wasze Przepisy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję