Pierś z kurczaka w cieście francuskim
Pierś z kurczaka w cieście francuskim
Pierś z kurczaka w cieście francuskim to pyszne i efektowne danie. Mięso upieczone w ten sposób jest miękkie i delikatne. Składniki piersi z kurczaka ciasto francuskie Farsz: pieczarki cebula żółty ser Przygotowanie Obsmażamy pieczarki z cebulką przyprawiamy na koniec pieprzem i solą. Nacinamy pierś z kurczaka tak aby powstała kieszonka następnie wkładamy do środka farsz i żółty ser zamykamy kieszonkę i zawijamy w cieście. Roztrzepujemy jajko i smarujemy z wierzchu ciasto i wkładamy do piekarnika nagrzanego ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Wasze Przepisy
Autor
fajneprzepisy
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ciasto, kurczak, ciasto francuskie, pierś z kurczaka, przekąski, pieczarki, obiad, kolacja
Inne przepisy z Wasze Przepisy
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję