Faszerowane jajka

Faszerowane jajka

Faszerowane jajka

Jajka faszerowane to świetna przekąska, która sprawdza się na przyjęciach, świętach i w codziennym jadłospisie. Są smaczne i chętnie zjadane. Składniki: jajka szczypiorek rzodkiewka majonez sól pieprz Sposób przygotowania: Gotuję jajka na twardo, studzę, przekrajam na pół, żółtka do osobnej miseczki. Dodaje do nich szczypiorek, rzodkiewkę, sól, pieprz i troszkę majonezu. Tak przygotowanym farszem nadziewamy jajka. Autor przepisu: Emilia Jolanta Rutowicz Artykuł Faszerowane jajka pochodzi z serwisu Wasze Przepis... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Wasze Przepisy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję