Babka łaciata

Babka łaciata

Babka łaciata

Bardzo miękka i puszysta babka łaciata w dwóch kolorach. Prosta i szybka do przygotowania! Składniki 4 jajka 1 kostka margaryny (rozpuścić i wystudzić) 1 szklanka cukru 2 szklanki mąki 2 łyżeczki proszku do pieczenia 2 łyżki kakao Przygotowanie Jajka ubić z cukrem na puszysto. Powoli dodawać mąkę z proszkiem, na koniec powoli dolewać margarynę. Połowę ciasta wylać do formy. Do 2 połowy dodać kakao, wymieszać i wylać na jasne ciasto. Piec w 190 C przez 60 minut. Autor przepisu: Roskana Artykuł Babka łaciata po... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Wasze Przepisy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję