Danie jednogarnkowe z patisonem
Danie jednogarnkowe z patisonem
Przepis na : obiad
Dziś mam dla was kolejny pomysł na danie jednogarnkowe, które może być również gulaszem lub gęstą zupą. Zrobiłam je na mięsie wieprzowym. Dodałam cebulę, marchewkę, czerwoną paprykę, patisona i fasolę z puszki. Danie wyszło bardzo smaczne, sycące i rozgrzewające. Będzie idealne jesienią czy zimą, ale nie tylko. Oto przepis: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki: 600g szynki wieprzowej 1 cebula 1 czerwona papryka 1 marchewka 1 puszka białej fasoli ok. 200g patisona łyżeczka majeranku sól, p... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Waniliowe Improwizacje
Autor
Ewa Gronczewska
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mięso, fasola, danie jednogarnkowe, zupa, szynka, fasolka, ryż, sosy, gulasz, pieczywo, dania obiadowe, czerwona fasola, zupa pomidorowa
Inne przepisy z Waniliowe Improwizacje
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję