ZAPIEKANE PULPETY Z INDYKA W SOSIE BOLOŃSKIM

ZAPIEKANE PULPETY Z INDYKA W SOSIE BOLOŃSKIM

ZAPIEKANE PULPETY Z INDYKA W SOSIE BOLOŃSKIM

Moje ukochane pulpety tym razem zapiekane w pysznym, aromatycznym sosie bolońskim. Mało pracy - a efekt w pełni zadowolił nasze kubki smakowe 👌 Proste i bardzo smaczne danie jednogarnkowe.  Polecam!  Składniki: 600 g  mięsa mielonego z indyka 2 jajka 1 kajzerka 1 cebula sól pieprz koperek 2 ząbki czosnku Na sos boloński: 2 puszki pomidorów w sosie własnym 1 marchewka 1 cebula 1 ząbki czosnku 2 - 3 łyżki przecieru pomidorowego olej sól pieprz słodka papryka oregano liść laurowy ziele angielskie Wyk... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Walijskie Pichcenie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.