TYMIANKOWE UDKA Z PIEKARNIKA
TYMIANKOWE UDKA Z PIEKARNIKA
Bardzo lubię świeży tymianek i dodaję go do wielu potraw. Jego lekko ostry, pikantny aromat pasuje właściwie do wszystkich mięs, a także wielu zup, zapiekanek czy sałatek. Szczególnie lubię dodatek tymianku w delikatnych potrawach z drobiu. Zapraszam więc na drobiowe udka z tymiankiem ... prosto z piekarnika :)) Składniki: udka (lub podudzia) z kurczaka (ilość zależy od tego, na ile osób przygotowujemy danie) kilka gałązek tymianku 2 ząbki czosnku słodka sproszkowana papryka sól biały pieprz 2 ł... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Walijskie Pichcenie
Autor
Walijskie Pichcenie
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
udka , papryka, marynaty, drobiowe, zupa, zapiekanki, kurczak, ciasto, sałatka, zapiekanka, sałatki, podudzia z kurczaka, indyk, kaczki, udka z kurczaka, pieczone udka, dania z kurczakiem, dodatki do mięs, kurczak z czosnkiem, lekkie sałatki, kurczak z papryką , potrawy z kurczaka, sałatka z kurczakiem, kurczak w miodzie, zapiekanka z kurczaka, zapiekanka z kurczakiem, kurczak w marynacie, ostry kurczak, sałatka z papryki, kurczak pieczony
Inne przepisy z Walijskie Pichcenie
Dodaj komentarz