SMAROWIDŁO Z BOCZKU CZYLI DOMOWA METKA

SMAROWIDŁO Z BOCZKU CZYLI DOMOWA METKA

SMAROWIDŁO Z BOCZKU CZYLI DOMOWA METKA

Dziś mam coś dla miłośników metki. Nie kupuję takiej sklepowej, bo nigdy nie jestem pewna do końca jej składu. Taka sklepowa kojarzy mi się z wszystkimi zmielonymi w masarniach ścinkami. Jeśli mąż ma na nią ochotę, w ciągu 15 minut wyczarowuję mu smaczne, domowe smarowidło do chleba. Przepis podstawowy można dowolnie modyfikować, dodając do niego np. przesmażoną cebulę (otrzymamy metkę cebulową) czy 2-3 ząbki przeciśniętego przez praskę czosnku (metka czosnkowa).  Składniki: pasek surowego, jak najchudsze... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Walijskie Pichcenie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję